MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'nın çocuk kütüphanesi anaokulu oluyor
Yerel Yönetimler
27 Şubat 2021 Cumartesi 10:33

Karşıyaka'nın çocuk kütüphanesi anaokulu oluyor

Karşıyaka Belediyesi Mart ayı meclisinin ilk oturumunda önemli kararlar almaya hazırlanıyor. Meclisin gündeminde ise 'deprem' için protokol izni talebi ve Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi'nin anaokuluna dönüştürülmesi maddeleri yer alıyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediyesi Mart ayı olağan Meclis oturumunun gündemi yayımlandı.

Birçok konunun görüşülmesi beklenen Meclis oturumunda, deprem sonrası Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile işbirliği protokolünün imzalanması ve Karşıyaka Belediyesi mülkiyetinde bulunan çocuk kütüphanesinin, anaokulu olarak düzenlemesi maddeleri ön plana çıkan maddeler arasında yer aldı.

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem sonrasında Karşıyaka İlçesi sınırları içerisindeki Kentsel Dönüşüm faaliyetleri kapsamında belediye bünyesinde bulunan tahribatlı ve tahribatsız yöntemlerle analiz yapmaya yönelik laboratuvar kurulmasının ve hizmet verilmesinin uygunluğu, riskli yapı envanterlerine göre değerlendirme, alan ölçeğinden fizibilite, analiz çalışmaları yapılması amacıyla Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile Karşıyaka Belediye Başkanlığı arasında Protokol imzalamak üzere Belediye Başkanı Cemil Tugay'a yetki verilmesi hakkında önergenin ilgili komisyonlara gönderilmesi bekleniyor.

KÜTÜPHANE ANAOKULUNA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Mart ayı olağan Meclisi'nde ayrıca, "Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne bağlı hizmet veren Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi'nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı anaokulu olarak hizmet vermesi ve isminin Şebnem Tabak Anaokulu olarak düzenlenmesi" konusundaki önerge de Meclis üyelerine sunulacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz